( 0. امتیاز از 0 )

روح الله رشیدی، با تاکید بر اینکه شخصیت آیت‌الله خسروشاهی به معرفی بیشتر و عمیق‌تر نیاز دارد، اظهار کرد: او چهره‌ای جریان‌ساز در تاریخ قبل و بعد از انقلاب بوده است و معرفی و شناساندن چنین شخصیت‌هایی برای نسل‌های جدید و جوان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

روح الله رشیدی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تبریز، شامگاه هشتم اسفندماه در نشست نکوداشت و بررسی آثار و فعالیت‌های عالم مجاهد و محقق پرتلاش استاد سید هادی خسروشاهی، به مناسبت پنجمین سالگرد درگذشت ایشان، با بیان اینکه آیت‌الله سیدهادی خسروشاهی چهره‌ای بی‌نظیر فرهنگی، سیاسی و دینی دوران معاصر است، گفت: متاسفانه ما قدردان خوبی برای این اندیشمند فرزانه نبوده‌ایم و این مساله به دلایل مختلف بوده است که مهم‌ترین آن گسست اصل فرهنگ از مبانی و اصول انقلاب اسلامی است.

وی با تاکید بر اینکه شخصیت آیت‌الله خسروشاهی به معرفی بیشتر و عمیق تر نیاز دارد، اظهار کرد: او چهره‌ای جریان‌ساز در تاریخ قبل و بعد از انقلاب بوده است و معرفی و شناساندن چنین شخصیت‌هایی برای نسل‌های جدید و جوان باید مورد توجه جدی قرار بگیرد چون این افراد برای آیندگان الگو هستند.

رشیدی از آیت‌الله خسروشاهی به عنوان مولود زنده و پویایی اندیشه و فرهنگ یاد کرد که آثارش جهان اسلام فارغ از هر مذهب و نگرشی را به هم پیوند می‌دهد و باید اذعان کرد که ایشان خادم فرهنگ، دین و سیاست بود که متاسفانه در غربت باقی ماند.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز دلیل مهجوریت آیت‌الله خسروشاهی را شرایط فرهنگی کشور دانست و با اشاره به اینکه جای خالی ایشان در حوزه‌های فرهنگی احساس می‌شود، اضافه کرد: امروز کنش‌های فرهنگی و فکری به طور کامل به حاشیه رانده شده است و افراد پرهیاهو در این بسترها فعالیت می‌کنند، در حالی که آیت الله خسروشاهی بدون سر و صدا به کارش ادامه داد، هرچند عمق و وسعت فعالیت‌های دینی، فرهنگی و تفکری وی بسیار نامحدود بود.

وی ادامه داد: آیت‌الله خسروشاهی دغدغه فرهنگ و اندیشه داشت چون به خوبی می‌دانست پایه‌های دگرگونی از مسیر فرهنگ و اندیشه سرچشمه می‌گیرد و بر همین اساس تا آخرین ماه‌های عمر پربرکتش دنبال تولید آثار علمی، فرهنگی و فکری بود.

رشیدی یادآور شد: با توجه به درک زمان پیش و پس از انقلاب اسلامی توسط آیت‌الله خسروشاهی به خوبی واقف بودند که دلیل اصلی پیروزی انقلاب مسایل فرهنگی بود و بر همین مبنا معتقدم تداوم و تقویت انقلاب اسلامی جز از مسیر فرهنگی میسر نیست و پرداخت به مسایل سیاسی چندان کارآیی نخواهد داشت.

وی با ابراز گلایه از اینکه امروز در کشور کسی سنگ تفکر و فرهنگ به سینه نمی‌زند، گفت: اکنون همه دنبال آسایش‌اند و از هر گونه مشقت و ممارست فکری دوری می‌کنند، این در حالی است که کسانی چون آیت‌الله خسروشاهی دغدغه داشته و در همین مسیر شاید رکورددار آثار و تالیفات نفیس هستند.

رشیدی بی مرز بودن، شناسایی چهره‌های تاثیرگذار اسلام و اصلاح گری فرهنگی را خصوصیت‌های خاص و برجسته آیت الله خسروشاهی بیان کرد.

به مطلب امتیاز دهید :
( 0. امتیاز از 0 )
تعداد نظرات : 0 نظر

ارسال نظر

Change the CAPTCHA code
قوانین ارسال نظر